Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation

14 JAN 2019 20:24
Inför ny säsong kommer här aktuell information från styrelsen som vi väldigt gärna vill att samtliga nuvarande och blivande medlemmar läser. Vi är i behov av nyrekrytering och kommande årsmöte 27 februari blir väldigt viktigt.
  • Skapad: 14 JAN 2019 20:24

Först och främst kommer här en garanti:
Ingen medlem behöver vara orolig för att bli vald till något på årsmötet utan att först ha fått frågan och hunnit skaffa sig en viss uppfattning om innebörden i uppdraget. 
Vi avser här att informera er om vilka poster som skall nyväljas och rekommenderar alla intresserade att kontakta någon i styrelsen för att få mer information om uppdragen som erbjuds.

Till att börja med påminner vi om att ingen valberedning valdes på förra årsmötet varför vi alla har ett kollektivt ansvar att ta fram nya kandidater.

Steg 1 blir därför att utlysa behovet av en ny valberedning som vi vill tillträder på årsmötet 27 februari.

2. Ordförandeposten väljs varje år på ett år. Inför 2019 har sittande ordförande Marcus Olsson valt att inte ställa upp till omval pga jävsituation med sitt nuvarande arbete i Tibro Föreningspool. Styrelsen i övrigt består av 6 ledamöter varav 3 st sitter kvar ytterligare ett år. (Sandra Ekholm, Tryggve Olsson och Madeleine Smedberg). Av övriga 3 har Sandra Eggen valt att inte stå till förfogande för omval, Mattias Lidenfors är intresserad av att istället flytta över till en nystartad Sportgrupp och Stefan Johansson som representerat bordtennis är tveksam pga aktuellt status inom bordtennissektionen som går på sparlåga utan ungdomsverksamhet i nuläget. Vi har heller inga seniorlag i spel men fortsätter med motionsspel i P65...

Det betyder att vi behöver 3 nya ledamöter som ersätter Sandra, Mattias och Stefan.

Till denna information om styrelsen lägger vi även in en motion från styrelsen om en stadgeändring av styrelsens storlek. Motionen föreslår en minskad styrelse från 6+1 till 4+1 personer för att istället tillsätta några arbetsgrupper varav Sportgruppen är en. Denna motion finns att läsa genom att klicka på denna länk

En motion om förändrade stadgar måste bifallas av minst 2/3 majoritet på årsmötet och skulle så bli fallet kommer vi istället att behöva välja en ny ordförande samt 1 ytterligare ledamot samt två suppleanter. I år har Jörgen Edman och Nina Mirza varit suppleanter.

Revisor för Hörnebo SK är Bo Johansson som förra året valdes utan utsedd suppleant. Revisor väljs varje år.

I tillägg till styrelsen vill vi utse ansvariga för våra olika arbetsgrupper varav ett antal av dessa beskrivs på kommande länkar.
Anläggningsgrupp:
Sportgruppen:
Arrangemangsgruppen:

Tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen eller någon av ledarna för lagen för att lämna förslag eller höra dig för själv vad din roll i Hörnebo SK kan vara.

Årsmötet genomförs på Tibro Föreningspool intill Gymnasieskolan onsdagen den 27 februari kl 18.00.

Ytterligare motioner skall vara styrelsen tillhanda 27 januari.

Välkommen att medverka i HSK 2019.

Skribent: Tryggve Olsson
Epost: This is a mailto link

 Våra Partners

 

 Team Office

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hörnebo SK - Fotboll
Box 235
54323 Tibro

Besöksadress:
Hörnebo IP, Solgatan 9
54334 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info