Hoppa till sidans innehåll

Töreboda-Hörnebo 1-4

22 MAR 2020 22:46
  • Skapad: 22 MAR 2020 22:46

Vi vinner matchen mot Töreboda med 1-4

 

Vi startade matchen lite tafatt, det var Töreboda som tog taktpinnen och rullade boll bra. Sen tog vi över matchen, efter 15 minuter vaknade vi till. Vi pressade tuffare och gav inte Töreboda lika mycket utrymme.

 

Vi hittade vårt anfallsspel, med många fina kombinationer

Första målet kom efter 14 minuter.. Julia Blåder hittade en fin instickare mellan backlinjen till Mjova, som kunde avsluta i mål. 1-1 kom i minut 39, en väl slagen frispark över  våra spelare, där Töreboda enkelt kunde lägga in bollen nära mål.. Vi gör 1-2 i minut 44. Julia Ljung vinner bollen på mitten, uppfattar situationen snabbt och slår en perfekt djupledsboll på Mjova som lägger bollen i mål. 

 

Andra halvlek tappar vi lite tempo, men lyckas ändå göra två mål och är det klart bästa laget. 1-3 kom i den 63 minuter, återigen Mjova. Inkast från vänsterkanten, vänder bort försvararen och bollen seglar över målvakten in i mål. Alice Hultberg sätter spiken i kistan i minut 71. På en hörna slår hon bollen nära mål och målvakten boxar in bollen i mål. 

 

Summerat

Anfallsmässigt är vi väldigt vassa. Vi börjar hitta vår spelidé mer och mer. Vi hade många fina varierande kombinationer och en tanke bakom nästan varje anfall. Lite mer skärpa i avsluten bara. Idag har vi med två 04: tjejer som precis avslutat sin handbollssäsong. Linn och Märta. Kul att båda kommer in och tar för sig och gör de väldigt bra.

 

Försvasmässigt behöver vi jobba på.

När vi har full press gör vi de bra. I övrigt hade vi en tendens att bli lite raka. Ingen som riktigt tog ansvar för att ta djup. Samtidigt har vi inte tränat så mycket försvar, så de kommer vi försöka göra framöver. Extra plus till Sandra och Jennifer idag.

Sandra på innermittfällt vann de flesta luftdueller och levererad många fina och avgörande pass i anfallet. 

 

Jennifer på yttermittfält som börjar komma rätt mer och mer på sin "nya" position. Utmanade sin spelare på kanten och kom förbi nästan varje gång. 

 

Samt ett tack till Julia Johansson som hoppar in i mål, då båda våra målvakter är sjuka 

och gör de med bravur. 

Skribent: Mjova Walander
Epost: Adressen Gömd
Hörnebo SK - Damer, Div 3 Östra
Box 235
543 23 Tibro
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 Våra Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hörnebo SK - Fotboll
Box 235
54323 Tibro

Besöksadress:
Hörnebo IP, Solgatan 9
54334 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info